نویسنده: نیمچه مهندس طبقه بندی: کامپیوتر،
بررسیها نشان میدهد رشد اشتغالزایی در صنعت آی تی در مجموع سه برابر رشد میانگین اشتغالزایی در جهان است.
همچنین هزینههای فناوری رایانه با توجه افزایش اهمیت حیاتی این صنعت برای اقتصادهای ملی در سراسر جهان، امسال به یك تریلیون دلار میرسد.
بررسیها نشان میدهد رشد اشتغالزایی در صنعت آی تی در مجموع سه برابر رشد میانگین اشتغالزایی در جهان است.
همچنین هزینههای فناوری رایانه با توجه افزایش اهمیت حیاتی این صنعت برای اقتصادهای ملی در سراسر جهان، امسال به یك تریلیون دلار میرسد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سانفرانسیسكو، شركت اطلاعات بازار فناوری "آی دی سی" با بررسی ۸۲كشور و منطقه دریافت كسب و كار فناوری آیتی شامل سختافزار، نرمافزار و خدمات بزرگترین منبع ایجاد اشتغال، درآمد شركتها و مالیات است.
بررسی شركت " "International Data Corporationنشان میدهد رشد صنعت آی تی برای اقتصاد جهان و هر یك از كشورهای مورد مطالعه اهمیت حیاتی دارد.
تحقیقات آی دی سی كه با همكاری شركت مایكروسافت انجام شده است نشان میدهد هزینههای امسال آی تی معادل دو و نیم درصد تولید ناخالص داخلی جهان است كه تا سال ۲۰۱۱به ۲/۷۵درصد خواهد رسید.
هزینههای آی تی منبع درآمد بیش از یك میلیون شركت است.
این شركتها نیز ۳۵/۲میلیون نفر را استخدام كردهاند. این كاركنان و شركتهایی كه برای آنها كار میكنند بیش از یك تریلیون دلار در سال ۲۰۰۷ مالیات میپردازند.
ژاپن، كانادا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، و آمریكا دو سوم هزینههای آی تی جهان و سه چهارم هزینههای بستههای نرمافزاری را به خود اختصاص دادهاند.
هزینههای سخت افزار، نرم افزار، و خدمات از ۳/۶درصد تولید ناخالص ملی در كشورهای سنگاپور، سوئد، و دانمارك تا كمتر از نیم درصد در پاكستان و نیجریه متغیر است.
شمار مشاغل مرتبط با صنعت رایانه طی چهار سال آینده ۷/۱میلیون شغل رشد خواهد داشت.
انتظار میرود چین بیشترین مشاغل جدید را در صنعت آی تی ایجاد كند و آمریكا در رتبه بعدی قرار خواهد داشت.
در مجموع رشد اشتغالزایی در صنعت آی تی سه برابر رشد میانگین اشتغالزایی در جهان خواهد بود.
بیش از یك چهارم مشاغل جدیدی كه صنعت رایانه میكند در كشورهای در حال توسعه خواهد بود.
نیروی كار بسیار ماهر عامل این اشتغالزایی است كه در ایجاد اقتصاد رقابتی فرصت بسیار مهمی است.
از ۴/۶میلیون شغل جدیدی كه پیش بینی شده است تا سال ۲۰۱۱در بخش نرمافزار ایجاد شود، ۱/۲میلیون شغل در كشورهای برزیل، روسیه، هند، چین، مكزیك و یك میلیون دیگر در اقتصادهای نوظهور خواهد بود.
انتظار میرود جمهوری آذربایجان سریعترین رشد را در اشتغالزایی در بخش نرمافزار داشته باشد. روسیه و ویتنام در رتبههای بعدی قرار میگیرند.
كریگ ماندای مسئول راهبرد و تحقیقات شركت مایكروسافت میگوید این اولین بار است كه تصویری جهانی از آی تی و آینده آن طی چند سال بعد ارایه میشود.
برای تمام كشورهایی كه تمركز آنها بر اشتغالزایی و بهرهوری اقتصاد است، نقش بزرگ صنعت آی تی در اقتصاد و تاثیر آن در سایر بخشها كاملا روشن است.
مایكروسافت و شركای آن و شركتهایی كه كار آنها به نرمافزار مایكروسافت متكی است ۴۲درصد نیروی كار آی تی جهان را تشكیل میدهند.
شركتهای موجود در "اكوسیستم مایكروسافت" امسال بیش از ۴۰۰میلیارد دلار درآمد خواهند داشت و سال آینده ۱۰۰میلیارد دلار در اقتصادهای محلی سرمایهگذاری خواهند كرد.
دستكم نیم میلیون شركت در این اكوسیستم وجود دارد كه شامل سازندگان رایانه، طراحان نرم افزار، فروشگاههای خرده فروشی، شركتهای خدماتی و گروههای آموزشی است.
در ازای هر یك دلار، یورو، پزو یا هر واحد پولی دیگری كه مایكروسافت در سال ۲۰۰۷به دست میآورد، كسب و كار مرتبط با آن ۷/۷۹دلار درآمد ایجاد میكند.
این یافتهها سالها تلاش مایكروسافت برای متقاعد كردن كشورها برای اجرای سیاستهای ارتقای آموزش عالی، شبكههای اینترنت پرسرعت، حمایت از حق ثبت ، و دسترسی به بازارها و سرمایه را تایید میكند.
:: بازدید از این مطلب : 465
|
امتیاز مطلب : 126
|
تعداد امتیازدهندگان : 28
|
مجموع امتیاز : 28